Satama Open Air -suurkonsertti järjestettiin eilen Kemin sisäsataman upeissa puitteissa Northern Kingssin, Tarotin, sekä Sonata Arctican viihdyttäessä paikalle saapuneita turisteja ja paikallisia. Ajoittaisista vesisateista huolimatta tunnelma pysyi koko ajan korkealla ja huipentui illan päätteeksi nähtyyn Sonata Arctican esiintymiseen.

Tapahtuman promoottori, Eventworks Oy:n toimitusjohtaja Markku Köngäs haluaa yrityksensä puolesta kiittää kaikkia mukana olosta, niin yhteistyökumppaneita kuin yleisöäkin. ”Tämä on ollut mahtava päivä. Pienistä kangisteluista huolimatta kaikki sujui erinomaisesti”. Yleisöä saattoikin hieman ihmetyttää Tarot -yhtyeen keikan loppuvaiheilla tapahtunut sähkökatkos, ”Kosketinsoitin ständi petti ja räsähti lattialle. Tästä johtuen laitteita suojaava vikavirtasuoja laukesi ja katkaisi sähköt lavalta. Suoja on juuri sitä varten olemassa ja toimi täysin oikein”, muistuttaa lavatekniikkaa rakentamassa ollut Ari Kivelä.

Eilisen Satama Open Airin kävijämäärä on vielä jossain määrin arvoitus, mutta tarkat lukemat selviää kunhan myydyt liput ja vaihdetut rannekkeet saadaan laskettua. Järjestäjien mielissä siintää jo vahvasti kesä 2011. Suunnitelmissa on silloin järjestää kolmipäiväinen festivaali, mutta tarkemmat päätökset tehdään lähiaikoina.

Satama Open Airi 2010 tahtoo lämpimästi kiittää seuraavia mukana olleita tahoja:

– Kemin Matkailu

– Kemin Kaupunki

– Kemin Energia

– Pohjolan Sanomat

– Uusi Torniolainen

– Karjala

– Ramirent

– Fennovoima

– Expert Niskala

– Kemi Tornion ammattikorkeakoulu

– VR

– Hotelli Cumulus

– Hotelli Merihovi

– Hotelli Palomestari

– Teatteriravintolat

– Rantamakasiini

– Ravintolalaiva Katariina

– Kaikki talkootyössä mukana olleet, sekä muut oman panoksensa tapahtumaan antaneet!

Mainokset