Satama Open Airia ympyröivistä aidoista huolimatta emme tietystikään pysty ja haluakkaan estää musiikin kuulumista alueen ulkopuolelle. Meripuistosta, sekä sisäsatamasta löytyy loistavia musiikin kuuntelupaikkoja niille, jotka eivät halua tassujaan Satamaan tuoda. Niin sanotulla Myllyn mäellä on rutkasti tilaa viettää mukavaa iltaa musiikin parissa ja myöskin alueen ravintoloissa pääsee nauttimaan Northern Kingssin, Tarotin sekä Sonata Arctican hittibiiseistä.

Muun muassa Rantamakasiini jäi alueen ulkopuolelle ja sinne mahtuu lähes kaksisataa asiakasta. Suosittelemme hyppäämään terassille nauttimaan kylmistä juomista ja herkullisesta purtavasta, mikäli tapahtumalippu ei taskuja polttele. Myöskin purjehdusseuran puoleisesta päädystä löytyy ravintoloita illan viettoon. Vaikka ravintoloista ja alueen ulkopuolelta ei kankailla peitetyistä aidoista johtuen itse konserttia näekkään, onhan se livekeikan kuuleminen aina oma juttunsa.

Mikäli siis ette jostain kumman syystä ole itse Satama Open Airiin tulossa, lähtekäähän toki muuten viettämään iltaa ja nauttimaan konsertista alueen ulkopuolelle!

Mainokset