Nopeimmat Satama Open Air -festivaaleille kulkunsa elokuussa suuntaavista vieraista ovat jo ehtineet kyselemään tärkeitä tietoja tapahtuman järjestelyistä. Tässä koottuna hieman vastauksia noihin kysymyksiin, sekä meidän omia lisäyksiä asioista, joista ajattelemme, että teidän olisi hyvä tietää:

Ikäraja:

Satama Open Airiin ei ole ikärajaa, suosittelemme kuitenkin nuorten henkilöiden saapuvan alueelle huoltajan seurassa. Alueella on erilliset anniskeluoikeudet omaavat K-18 alueet, joihin on omat sisäänkäynnit. Näille alueille päästäksesi, tulee sinun olla yli 18 vuotias ja ottaa mukaan virallinen henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, virallinen henkilökortti)

Ensiapu:

Ensiapupiste sijaitsee sisääntuloportin vieressä. Apua saat myös lähimmältä järjestyksenvalvojalta!

Vessat:

Alueella on niin sanottuja bajamajoja kahdessa eri paikassa. Www.satamaopenair.fi -Internet-sivuilta löytyvästä aluekartasta löydät niiden sijainnit. Tapahtuma-aikaan alueella on opasteet.

Valokuvaus:

Järjestelmäkamerat on kielletty kaikilta muilta, paitsi pressi-kortin omaavilta henkilöiltä. Mikäli et omaa virallista pressikorttia, mutta koet, että sinulla tulisi olla lupa tapahtuman kuvaamiseen, ota yhteyttä mikko@eventworks.fi Suosittelemme kalliiden kameroiden jättämistä kotiin. Myös lehdistön tulee ilmoittaa saapumisestaan erikseen, jotta voimme toimittaa tapahtuman pressipassit.

Uiminen:

Vaikka ollaankin satamassa ja meri näyttää kuumana kesäpäivänä houkuttelevalta, on uiminen kuitenkin ehdottomasti kielletty! Alueella on Kemin Meripelastusseuran pelastusristeilijä valvomassa ja auttamassa, mikäli joku vahingossa veteen putoaa.

Pankkiautomaatti:

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Osuuspankin kohdalla osoitteessa Kauppakatu 16. Automaatille pääset kävelemällä meripuiston hiekkatietä kohti puiston valkoista laululavaa. Käänny asfalttitielle oikeaan. Kävele noin viisisataa metriä suoraan eteenpäin ja saavut perille. Automaatti on valoristeyksen toisella puolella.

Roskaaminen:

Festivaalialueen roskaaminen on tietysti ehdottomasti kielletty. Tätä välttääksemme alueelle sijoitetaan jäteastioita, jonne roskat voi heittää. Muistathan, että siisti alue on meidän kaikkien kannalta mukavampi ja viihtyisämpi!

Näköesteet:

Viime vuoden tapahtumasta oppineena sijoitamme miksaamot riittävän kauas ja rakennamme ne matalemmaksi, jotteivät ne haittaa teidän näkyvyyttä.

Miten pääset tapahtumapaikalle?

Junalla:

Käy katsomassa tuoreimmat aikataulut osoitteessa www.vr.fi

Lentokoneella:

Finn Comm lentää Helsingistä Kemiin ja takaisin päivittäin. Aikataulut ja varaukset voit tehdä osoitteessa: www.fc.fi

Etäisyys lentokentältä keskustaan on 6 kilometriä.

Taksipalvelut / Lentotaksikuljetus
Tilausnumero 0200-68000

Airport-taksi Kemiin 15min, 12 €/hlö (tilattava 2 tuntia ennen lähtöä)

Linja-autolla

Kemin linja-autoasema on välipysäkki monille valtakunnallisilla reiteillä. Aikataulut ja hinnat voit katsoa osoitteesta www.matkahuolto.fi

Autojen pysäköinti:

Autot tulee jättää parkkiin jo hyvissä ajoin ennen sisääntuloporttia. Emme kuitenkaan suosittele omalla autolla tulemista, sillä festivaalialueen läheisyydessä ei ole pysäköintialuetta.

Vaatteiden ja laukkujen säilytys festivaalialueella:

Maksullinen narikka on sisääntuloportilla, jonne suosittelemme
jättämämään arvotavarat. Jättämällä tavarasi turvalliseen narikkaan, voit juhlia rauhassa huolehtimatta tavaroidesi säilymisestä. Mikäli unohdat kotiinlähtiessä noutaa tavarasi narikasta, voit tiedustella niitä tapahtuman jälkeen numerosta 0440 688 517.

Kielletyt esineet ja aineet:

Alkoholi, huumausaineet, lasipullot, ampuma- ja teräsaseet (monitoimityökalu on myös teräase!) ja kaikenlaiset vahingoittamiseen tarkoitetut välineet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. Kaikki pois otetut mahdollisesti rikoksen tekoon soveltuvat esineet ja aineet toimitetaan Kemin poliisilaitokselle. Muussa tapauksessa tavarat tulee jättää narikkaan 2 euron maksua vastaan.

Sateenvarjojen tuominen alueelle ei ole sallittua. Jos festareiden aikana sattuu satamaan, ja väkijoukko avaisi varjonsa, ei kukaan näkisi lavalle. Myös kanssaihmisten silmät ovat vaarassa, mikäli massan seassa heilutaan varjojen kanssa. Suosittelemme kertakäyttösadetakkeja. Takkeja ei ole myynnissä festivaalialueella!

Juomapisteet:

Alueella ei ole ilmaisia juomapisteitä. Kaikkien annisteluaineiden tuominen on ehdottomasti kielletty. Kielto koskee niin vettä kuin korkkaamattomiakin juomatuotteita. Virvoitusjuomia voit ostaa alueen myyntipisteistä.
Taksitolppa:

Festivaalialueen  pääportin läheisyyteen pystytetään taksitolppa, pyydämme jonotuksessa kärsivällisyyttä.

Liikuntarajoitteiset:

Festivaalialueelle tulee 16 m2  laajuudeltaan ja 60 cm korkea pyörätuolikoroke. Henkilökohtainen
avustaja pääsee veloituksetta tapahtumaan, mutta heille ei kiinnitetä festivaaliranneketta, vaan hänen tulee olla avustettavan läsnä.

Alueella on yksi vesi inva wc.

Pääsyliput ja rannekkeet:
 
Pääsyliput vaihdetaan rannekeisiin ainoastaan portilla. Rannekkeella voi kulkea alueella ja sieltä pois, mutta kulkua ulkopuolella tulee välttää ruuhkien estämiseksi.

Fanituotteet:

Alueella on myynnissä fanituotteita. Myymälässä käy sekä pankkikortti, että käteinen. Suosittelemme käteistä myynnin jouduttamiseksi.

Vaatetus:

Vaikka aurinko toivon mukaan paistaakin, suosittelemme ottamaan lämmintä vaatetta mukaan, koska ilta kylmenee auringon painuttua horisontin taakse. Auringon myötä kannattaa myös pitää huoli suojakertoimista, eli aurinkorasvat ja suojaava lakki taskuun, jotta ei auringonpistos iske!Varalta myös kannattaa ottaa kertakäyttöinen sadetakki mukaan, mikäli sadepilvet yllättävät. Niitä ei ole festivaalialueella myynnissä. Sadevarjojen käyttä on kielletty!

Korvatulpat:

SUOSITTELEMME KORVATULPPIA

Mainokset